3 x DIY spray paint

konservburkar DIY by emmas vintage

På Instagram lovade jag att lägga upp några bilder på mina spraymålade DIY-projekt (förutom min randiga cykel). Jag älskar ju sprayfärg, så jag tar liksom varje tillfälle att spraya loss, förändra, förbättra och försköna.
Här är exempelvis ett par gamla konservburkar som jag använder som vaser. De går så klart att använda som både pennburkar och odlingskrukor.

galgar by emmas vintage

Mina galgar. Det är vanliga trägalgar som jag har ruggat upp med sandpapper och sedan spraymålat. Metalldelarna tejpade jag in i maskeringstejp för att de inte skulle få färg på sig.

vykort by emmas vintage

Mina knalliga klädnypor som hänger i mitt kök. De håller upp allsköns vykort och fotografier på väggen. Sprayfärgerna är inköpta på Highlights i Stockholm. De har alla möjliga härliga kulörter!

vykort DIY  by emmas vintage

ommentarer på “3 x DIY spray paint

  1. Jättefint! Fanns ju massor av grejer på Highlights. Kanske i ett längre how-to-inlägg får vi veta vilka färger som är bra och tips å trix? 🙂

  2. Pingback: DIY: Klädnypeanslagstavla | charlottasofia

  3. Alltså så himla fina de där vaserna! Letade efter inspiration och hittade detta. Sprayfärg är verkligen fantastiskt. Skulle jag kunna få låna den första bilden till ett inspirations-kollage på min blogg? Självklart med tydlig länk tillbaka till dig.

  4. Pingback: MONTHLY MAKERS | NOVEMBER | REAKTIONISTA

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*