5 fina saker en söndag.

Min nya kamera som jag köpte på en loppis i Skellefteå.

Trädet som blommor och luktar helt underbart vid tunnelbanan i Midsommakransen.

Att det ser ut så här när man stiftar över de höga staketen i Gamla Midsommarkransen.

Att mina kvällspromenader ser ut så här, istället för ett totalt mörker.

Och sist men inte minst – det här: Den 4 maj kör ju jag och en massa amazing bloggers  Vintagebloppis? Nu söker vi volontärer som vill vara med och hjälpa till under dagen. Förutom en fantastisk och rolig dag kommer du även att bjudas på lunch, fika samt en liten överraskning (och en förhandstitt på alla vintageskatter)!

Ansök genom att berätta lite kort om dig själv på volontar@vintagebloppis.se. Sista ansökningsdag är i dag, söndag, så tuta och kör, så hoppas jag att vi ses.

ommentarer på “5 fina saker en söndag.

  1. Pingback: acheter chaussure louboutin rieberfr hivF9WJoT | ArtShopping

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*