65 kronor roadtripdrömmar

vintage dress by emmas vintage

Den här rosarandiga halterneck-klänningen hittade jag på Stadsmissionen för 65 spänn. Som hittat! Den kommer ursprungligen från almighty H&M, men har nu uppgraderats till fynd av moi.
I den här klänningen ska jag fara längs Altlantkusten i sommar. Kanske dricka Trocadero i Vinterviken eller trippa ner till havet på Tjörn. En stor hatt ska jag ha på huvudet. Och kanske espadrillos på fötterna. En randig badväska i handen och en fräken mitt på näsan. Det har jag nämligen varje sommar. En enda. Stor.
När det har varit riktigt soligt ute så har främmande människor kommit fram till mig för hjälpa mig med att tvätta bort den. Det har inte gått om man säger så. Och i sommar kommer den igen. Min ironiska fräken.

ommentarer på “65 kronor roadtripdrömmar

  1. Härligt. Det är alltid kul att hitta någon riktigt bra sommarklänning innan sommaren så att man har något att se fram emot. Jag hittade min häromdagen, behöver bara laga den också (den var lite sönder när jag köpte den) men för 30 kr så var ett hål som går att laga helt okej 🙂

  2. Jag har också en sådan ironisk fräken. Har alltid önskat mig fräknar och för några år sedan fick jag det- i form av en stor fräken på ena kinden, nedanför ena ögat…

    • Samma här. Jag har framförallt en vän som har så himla många fina fräknar Jag har alltid varit sjukt avis på de där prickarna. Och själv fick jag alltså en. Enda. Du och jag kan vara partner in fräken. ♥ emma

  3. Jeg har også kjøpt den kjolen second hand for noen år siden! 🙂 Men den ser litt finere og kortere ut på deg, jeg er kanskje litt for tynn og liten for det. Er det lov å spørre hvor høy du er?

  4. en sån har jag också i min garderob, fast i mintgrön! fick den av en kompis som hade turen att få fylla en påse med grejer på en loppis för en viss summa. Dock ser den nog inte alls lika bra ut på mig som dig, kan också bero på att jag tycker att den skulle vara finare med lite mer vidd i kjolen 🙂

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*