9 spännnade, roliga och viktiga saker en fredag

Hej kompisar! Nu är jag hemma i Stockholm igen efter ett par dagar på Gotland. Det kommer i vanlig ordning en massa bilder därifrån, men först måste jag bara pumpa i gång den här fredagen med en liten lista på

– Nästa fredag är det Stora influencer-priset! Stor gala med prisutdelningar och fest. Och nu måste jag hitta något att ha på mig! Gah! Tips mottages tacksamt! Hållbart och smashing tänker jag mig.

– Har precis beställt en hel massa tapetprover från Tapetorama till mitt nya kontor. Spänningen!

– Ljuset i sovrummet just nu.

– Snart är det bye bye med det här kontoret (min säng). På söndag ska jag glida förbi Emily på vårt nya kontor. Lämpa över en fåtölj och få nycklar. Wiiii!

– Lämnade Majken och Bodil på förskolan i morse, efter en vecka borta (först var Majken sjuk och sedan åkte vi till Gotland). Fick rapport av från min kompis Sebastian – som har barn på samma förskola – att Majken och hans Ossian hade sprungit mot varandra, utropade varandras namn och kramats. Hur gulligt?

– I förrigår såg jag och John klart sista säsongen av ”The man in the high castle”. Svår saknad nu. Tänkte köpa med smarr och cava hem ikväll och spana in SVT:s nya satsning ”Vår tid är nu”. Någon som sett?

– Oktober betyder ju rosa månaden. En fin grej är Cancerfondens kampanj ”Skänk en tanke” som handlar om att ingen ska behöva möta cancer ensam. Några utvalda personer som på ett eller annat sätt berörs av cancer har fått uppkopplade rosa band. Du kan skicka en tanke till dem. Gör det här!

– Kolla vilka dösöta små skor jag hittade på Emmaus i förra veckan.

– Och apprå på barngrejer. Imorgon är det stor barnbazaar vid Telefonplan. Missa inte!

ommentarer på “9 spännnade, roliga och viktiga saker en fredag

  • Nja, har faktiskt ingen gammal i mina ägor. Tyvärr. Vi köpte en IKEA-spjälsäng på Blocket som vi målade grå =)

 1. Kul att du också ska gå på Stora Influencerpriset! Jag har inte hittat något att ha på mig än. Paniken börjar att smyga sig på. Så tyvärr, inga tips. Men vi ses där!

  • Ska bli SÅ kul! Och ja, panik här också. Har beställt en H&M CC-klänning, men får se om den passar. Kram Emma

 2. Har sett första avsnittet av ”Vår tid är nu” och rekommenderar den verkligen! Spännande och fylld med fantastiska kläder, frisyrer och miljöer Trevlig helg!

  • Hej! Jag köper de flesta kläder via Tradera faktiskt. Köper jag nytt ska det ha någon hållbarhetstanke. Just strumpbyxor brukar jag köpa på Lindex, Kappahl och Cubus. De har strumpbyxor i ekologisk bomull. Lindex har exempelvis ett par stört fina i vinrött!
   Kram emma

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*