Back at work: Pressvecka, Majken-häng, plåtning och 10 000 kronor att vinna

Efter förra veckans mjukstarts-jobb-vecka, så brassar jag på med en sprudlande pangvecka med konfetti, bomber och granater. Först och främst ett stormande tips! Min bloggkompis Isabelle, som är med i nätverket Bonjour blogs, har just nu en galet lyxig tävling på sin blogg. Spana in den vettja. Totalt kan ni vinna 10 000 spännish att shoppa för i Sickla köpkvarter. Det du!

Sickla_97091

Efter denna fräsiga grej, så kommer här en glimt av den kommande veckan.

måndag. Jobbajobbajobba och sedan möta upp Majken och John. Längtar! Vi ska träffa våra Gotlandsvänner Jens och Mallan som är här på besök för fika och Majken-häls. En sådan megafin start på veckan.

tisdag. Min Majken-dag. Ska pussa kinder och även ta en tur till Beyond retro tänkte jag. På eftermiddagen ska jag och Majken hänga med min vän Fatima och hennes kidz. Längt på den.

onsdag. Ska möta upp Emily och Linda för fika på morgonkvisten. Tillsammans ska vi gå på pressveckan, spana in höstens nyheter och spana in trender. Därefter ska jag möta upp John och Majken för BVC. Så himla skönt att gå dit tillsammans alltså. Så mycket information som ska in i hjärnan … Plus att jag är lite lätt oroligt lagd, så det känns ju bara för skönt att vara två.

torsdag. Plåtning med Emily Dahl minsann! Bästa, bästa jobbsällskapet. Därefter Majken-häng.

fredag. Min Majken-dag. Ska bara vara, söla runt i gos och hitta på ytterligare tjugofem smeknamn i gullepluttsnofsigojs-klassen. Herregud alltså. Orden räcker liksom bara inte till.

lördag. Johns föräldrar kommer på besök, så det blir latdagshäng hela helgen lång.

söndag. Ännu en finfin blogg ansluter sig till bloggnätverket Bonjour blogs. Nyfiken på vilken? Håll utkik på söndag.

ommentarer på “Back at work: Pressvecka, Majken-häng, plåtning och 10 000 kronor att vinna

  1. Busy life, och önskar jag kunde vara så planerad. Ha koll och så. Här planerar jag gå till jobbet och eventuellt gå hem också. That’s it. Inte konstigt att tiden inte räcker till. Hoppas det blir en kalasbra vecka!

  2. Oj, vilken kämpevecka!
    Du är duktig som orkar! Kan du ta med Majken på dina jobb? Får du ta
    Med henne? Jag menar hon e ju så liten o har inte börjat krypa än. Tänker på många kvinnor i världen som har sina barn med på ryggen när de jobbar. Härligt att verkar ha en så fin John!

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*