BLOPPIS: Guldspegel säljes!

God morgon!
I det sundianska hemmet lyser flitens rensarlampa denna söndagsmorgonen. Medan Majken äter ”glass” (kylskåpskallyoghurt blandat med frukt) så rensar jag i lägenheten. Med fyra personer på 60 kvadrat och begränsat med väggyta så måste jag säga goodbye, adjö och au revoir till prylar och pinaler.

Så nu åker den här gulspegeln ut. Inköpt på auktion för ett par år sedan, men är nyproducerad.
Intresserad? Släng i väg ett mejl till sundh.emma@gmail.com.
Ska vi säga 300 spänn eller förslag?

Kram emma

ommentarer på “BLOPPIS: Guldspegel säljes!

  1. Den är så himla fin. Synd att min kille tycker att jag SAMLAR på speglar pga har svårt att hålla mig när jag hittar en med fin ram på loppis.. hehe woops!

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*