Bra start på helgen!

Vaknade upp till den här åsynen. Det var så grå-purket hemma i går att jag kvistade ner till Tellus blommor och fångade upp ranuklar och klematis. Behövde lite sommaräng kände jag. Och minnen av sommar. Vi har ju en ENORM klematis vid torpet, fast vit, så denna klängriga sak ligger mig extra varm om hjärtat.
Nu operation lägenhets-arkeologi påbörjas (när en ska gräva upp orginal-lägenheten under veckans bös), sedan blir det utflykt till söder och middag hos Lisa och Per.
Men först tycker jag att vi dyker ner i det här:

  

ommentarer på “Bra start på helgen!

 1. Hej Emma!
  Först och främst vill jag säga tack för en jättefin och inspirerande blogg!
  Vilken vacker bukett, nu känns inte våren och sommaren alltför långt bort 🙂
  Grattis i efterskott! Hoppas att du hade en fin dag! Jag undrar om du har skrivit någonting om hur din födelsedag var? Isåfall har jag helt missat det inlägget 🙁

  Trevlig helg!

  Kram
  Jessica

 2. Åhhh så vårigt! Jag har sparat lite på att inhandla den där första våriga tulpanbuketten. Jag liksom går och myser på att tänka på att jag har den framför mig, att jag ska inhandla den en extra vårig dag när solen skiner, lägenheten är nystädad och det kanske är fredag. Då känns februariblasket lättare att hantera när jag har den där vårdagen med tulpanbuketten som målbild. Ha en finfin helg emma!

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*