Ett rosa sovrum, tack!

emmasvintage.se i samarbete med Beckers färg

 

Åh, nu kommer ett inlägg som jag lääääängtat efter att skriva och börja gnaga på.
Mitt i rungande semestersommar, när vi mellanlandade i Stockholm ett par dagar, drog jag nämligen fram penslar, färgburkar och skyddspapp i lägenheten. Ni som kikade in här i bloggen och på Instagram fick en liten titt på provmålade streck på sovrumsväggen och hjälpte mig att välja nyans. Tack!
Men vad hände med alla streck och färgburkar? Blev det något måla av?
Det kan du slå ihop dina piffiga skinkor på att det blev! Sovrum och kök fick ny kulört.

Pö om pö under hösten kommer jag visa förändringen i massor av bilder – och på film (!). Jag hoppas du är lika peppade som jag!

Imorgon tänkte jag visa vilken nyans det blev i sovrummet (till slut).
Kika in då!

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*