Ett ställe som jag älskar

Hoppas ni har en underbar sommar därute!

Min härjar på. Hela juni bara försvann, tjong pang. Tittar igenom alla mina bilder och inser att det har hänt en massa, men jag har ju liksom inte hunnit blogga om det.
Den där små timmarna efter att barnen somnat tills en själv faller av stolen, ja, hamnar här.  På delad plats med sällskapsspel och häng med vänner och familj.
Jag tänkte göra ett inlägg om hela juni med alla spridda bilder jag har, för lite så var just juni. Lite som en hasselbackspotatis. Upphackad, men ganska så god.

En fin grej vi gjorde häromdagen var det här. Mellan regntunga moln och kvälls-mojn så pep vi i väg till Leva kungslador. Hann fika lite kaosartat med svetten lackande i kanten av amningsluggen innan de stängde. När dörrar stängdes och besökare försvann begav vi oss in i lekskogen. Alltså jag älskar den där lekskogen. Solen strilar in i bladverken och det är inget mjäk på gungorna.

Tog med lilla Bodil på en svängom.

Bara för att få henne att kikna av skratt.

Lite har hänt på prick ett år, eller vad säger ni? Samma gunga, men lite … annorlunda.

Och den här 2-åringen levde life. Eh. Ja, ända tills jag gungade på henne lite hehehe (mother of the year), men låt oss samstämmigt titta på bilden och inte tänka på det.

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*