GIV MIG KRAFT

Häromdagen skulle jag ta en ny bylinebild tillsammans med kidsen.
Nemas problemas tänkte jag och hivade upp sprattelbarn till höger och vänster.
Att jonglera en 2-åring och 8-månaders på vinterbiceps (dvala) och samtidigt ha frisyren (någorlunda) intakt, ett leende på läpparna och med blott en tankekraft ha skingrat svettpärlor och GIV MIG KRAFT-skrik – det borde ändå vara värt någon form av medalj, right?

Där satt den!

ommentarer på “GIV MIG KRAFT

  1. Underbara bilder! Jag är full av beundran. Måste bara berätta att jag kommenterade här när du skrev om pseudotvillingar. Då skrev jag att jag tycker det verkar minst lika jobbigt (tråkigt att prata om barn på det sättet kanske, mest är det ju underbart, men såklart krävande också, ja du fattar) att ha pseudo- som vanliga tvillingar. Nu sitter jag här med tvillingar i magen (och så en ljuvlig unge som är jämngammal med Majken på det). Ha, där fick jag! Skulle kanske inte sagt nåt… 🙂

    • Hahaha! Du får rapportera om tvillinglivet sedan och återkomma i frågan. STort lycka till! Kram emma

  2. Jeg beundrer dig meget – For det første din stil – og for det andet at du samtidig har lyst til 2 børn midt i det hele. Skønt – og arbejdsomt 😉 – Dejligt at se noget forfriskende. Tak for at du deler med os.

    Varme hilsener fra København
    Mariane

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*