Hej semester!

I samarbete med Adlibris

Det är bråda dagar i det Sundh:ianska hemmet. Om prick fyra dagar åker vi till Gotland för sommaren och samtidigt ska vi hyra ut vår lägenhet till några grannar (hej städkaos). Så jag har redan packar semesterväskan.
Det blir randiga klänningar, esapdrillos, nya kameraväskan och så sommarens soundtrack som ska avnjutas medan jag rensar i trädgårdslandet, ryser i sammetssoffan på torpet och nattar barn i gamla Emmaljunga-vagnen längs med vallmofälten. Usch, vad jag kommer vara härligt rädd. Burr! Jag har ju som ni vet ett fett guilty pleasure. Deckare.

Jag har endast (och då menar jag ENDAST) två krav när det gäller deckare.
1. Den ska utspela sig i närheten där jag är för maximal räddeffekt.
2. Mordgåtan får inte vara FÖR förutsigbar och storyn får inte vara för tarvlig, någon finess måste den ha.
Och eftersom jag ska spendera hela långa sommaren på Gotland så finns det ju en uppsjö av deckare. Jag har precis laddat ner Anna Janssons ”Rädslans fångar” från Adlibris som jag tänkte ge mig på. Har ni läst/lyssnat?

Om du också gillar deckare så kanske vi kan lyssna tillsammans och utvärdera om en månad? Som en bokcirkel?
Hur kul vore inte det?

Du använder ju så klart vilken ljudboksapp du vill, men GIVETVIS har jag skakat fram ett erbjudande till er: 3 ljudböcker för 149 kr.

Så vad sägs om att vi börjar med Anna Jansson ”Rädslans fångar” och sedan får ni läsare bestämma vilken bok vi ska fortsätta med? Den 8 juli kör vi en ny bok, funkar?

ommentarer på “Hej semester!

  1. ert golv, drömmen! så fin idé med en bokcirkel också, jag kommer nog inte kunna vara med men gillar tanken på bokcirkeln på detta sätt.

  2. Hur tänker ni kring hus på Gotland, hur man tar sig det? Du brukar alltid verka så noga med miljön och att man skall handla smart o återvunnet.

  3. Vaaar hittar man slika ljuvliga baddräkter? Min post preggomage ämnar inte skvalpa offentligt i bikini medan jag jagar lillis på stranden!

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*