Hej svejs från semesterdimman (och köksplanerna)

Hej på kvällskröken!
Alltså haverierna och oflytet just nu. Blä.
Har som sagt råkat bada min dator i såpbubblor (ändå festligt), men alla mina bilder ligger och skvalpar i en hårddisk som jag liksom inte kan lämna in någonstans eftersom jag har för kort tid på mig. På lördag piper jag till Gotland igen och innan dess hoppas jag att jag har hittat någon som kan ta sig an hårddisken och vårda den ömt.

Efter några fantastiska dagar i Värmland, med Bodil-kalas (1 år!), skogspromenader, häng med kompisar och släktingar har vi precis mellanlandat i Stockholm. Här ska det målas lägenhet (woop, woop!) under ett par dagar och (förhoppningsvis) blogga igen de tappade dagarna efter haveriet.

Så. Imorgon tänkte jag om ni ville vara med och rösta fram kulört till vårt sovrum?
Kram!

ommentarer på “Hej svejs från semesterdimman (och köksplanerna)

  1. Men åh vad jag hoppas att er sommar fortsätter lite bättre än hitintills nu!!

    Rackarns att du inte åker till Öijn på söndag :-)! Då hade du fått dela båt med Familjen Kaos (inkl mig, en av dina trogna fans :-)) som ankommer till underbara Gotland för 1,5 veckas stoj och röj. Tre barn can make a lot of damage 😀 Jag längtar så efter att havslukt, lamm i varje buske, saffranspannaka och bad på Fårö!

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*