Kom hem till mig och mina hoods den 14 maj

När in-i-märgen-kylan drar in över Sverige, enträgna snöflingor lägger sig på kämpande knoppar och världsläget vill att hopp ska bytas ut mot fruktan är det precis det här vi behöver. En dos varm gemenskap och försommarhopp!

Som om en inte har nog med småkids, jobb och grejs! Klart att en ska dra igång en stor loppis i  Midsommarkransen tillsammans med stans härligaste loppisgrupp (megatrevliga Therese, Matilda och Karoline)! Kom till mina hoods, kom in på min innergård, kalas loss på trädgårdscaféet i syrénbersån, passa på att besöka alla mina favoritbutiker och frossa i återbruk när du ändå är igång!

Boka in den 14 maj i almanackan för då svänger hela Midsommarkransen av loppis! Och inte nog med det. Det kommer finnas foodtrucks (crêpes!), rullande piano (!), jazzscen, picknickkorgsuthyrning, innergårdscaféer och sagostund för de små. Ja, förutom själva loppisen då som sträcker sig över hela lilla gulliga Midsommarkransen downtown.
Stockholms stadsmission kommer också finnas på plats med popup-butik med utvalda finheter och insamling av prylar.
Detta vill du bara inte missa!

Ps. Megatusentack till urgulliga Aspuddsloppisen 2 km loppis som har mentorat och kommit med massa smarta råd. We love you!

ommentarer på “Kom hem till mig och mina hoods den 14 maj

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*