Kom å köp prima lägenhet!

Kom å köp kommuns härligaste sekelskiftestvåa – med utsikt över taknockarna – i gamla Midsommarkransen!
Nu finns – Ä N T L I G E N – vår lägenhet ute på Hemnet för allmän beskådan.

Älskar varenda vrå av den här lägenheten: utsikten över den (prunkande) innergården, de djupa fönsternischerna där vi så ofta sitter och spanar ut, de två kakelugnarna, spegeldörrarna, tapeterna, den söta biografen från 1920-talet som är inhyst i samma hus, köket som blev så bra efter att vi målat om det.

Och inte minst: innergården och grannarna  (världens härligaste människor och fenomenal gemenskap kan jag lova!). När sommaren kommer kan en äta frukost i syrénbersån och när det nalkas höst finns det äpplen att plocka här. Bara en sådan sak.
Och den som köper får mig som granne, hehehe.

Förutom mäklarfotona som du kan se på Hemnet så har jag gått loss med kameran själv. Mina bilder, en massa detaljer och EN FILM (!) kommer inom kort.
Tills dess: KOM Å KÖP!

Foto: Johan Spinnell

ommentarer på “Kom å köp prima lägenhet!

  1. SÅ FIN! Vill ha, men tyvärr ligger den i helt fel stad. Kan du inte bara förflytta den till Umeå (som en hyreslägenhet)? Men allvarligt talat, den kommer att vara lättsåld med ett bra pris. Och hoppas att den nya lägenheten är lika fin

  2. Så fantastiskt hemtrevligt det ser ut! Klurar på de fina små soffborden, har länge försökt få tag på små runda bord. Vill du avslöja var de kommer ifrån?

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*