Lyssna på mig i podden ”Källan”

img_8074_5564c6a0ddf2b3751780d495

På grund av post-graviditet-förvirring och allmän (om än tillfällig) svårighet att uttrycka mig i tal (förutom mina allround-ord schubilubi, snofsigrejs och jox som jag svänger med) brukar jag tacka nej till podcasts.
Men när megatrevliga sammetsrösten Sandra/Atilio hör av sig med orden att det var många som hade önskat mig som gäst, ja, då säger en ju bara inte nej. Så är det ju bara. Så nu kan du lyssna på resultatet här: KÄLLAN AVSNITT 32. MED EMMA SUNDH

 

ommentarer på “Lyssna på mig i podden ”Källan”

  1. Jättebra podd! Så himla roligt att få veta så mycket om dig. Dina tankar & värderingar. Blev så himla nyfiken på att se bilder från erat bröllop. Skulle va jätteroligt att få se.
    Undrar om du haft du haft funderingar på att videoblogga? Skulle också vara himla kul.
    Tack för en gudomligt mysig, fin och härlig blogg. Älskar den.
    Ha det gôtt!
    Kram

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*