Måla kök från vitt till grått – det färdiga resultatet (del 3)

emmasvintage i samarbete med Beckers färg

Halloj!
Då var det dags att spana in slutresultat i köket.
Det kala, kalla köket har fått en mjuk, grå nyans. Väggarna är målade i Beckers ”Havstulpan” och köksluckorna i den mörkare nyansen, ”Knop”:

En steg-för-steg hur jag målade köksluckorna kommer i nästa vecka tänkte jag.
Så, let’s kika på filmen.

 

ommentarer på “Måla kök från vitt till grått – det färdiga resultatet (del 3)

  1. Hej Emma!

    Jag frågade dig för många månader sedan var jag kunde sälja min farmor och farfars kläder. Du tipsade om Vintagefabriken och jag vill bara säga: stort tack, du var till stor hjälp! Jag var där för en vecka sedan med kläderna och de var så vänliga och tog emot trots att de egentligen inte gör det. Hela min släkt är så glad att någon annan får glädje av kläderna. Känns extra fint såhär i juletider när jag saknar dem lite extra, då jag firade alla mina barndoms jular hemma hos dem.

  2. Ditt kök är såå fint. Åh, hurra! Jag är så sugen på att måla om våra luckor, en tutorial i hur en gör är precis vad jag behöver. ‍✨

  3. Pingback: Drömmen om att göra om köket | Dnilva

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*