Rosa väggar, brunt trä och en bit fransk lyx

emmasvintage.se i samarbete med Beckers

God morgon!
Jag ska alldeles strax pipa i väg för att styra upp två stora plåtningar jag ska styla i nästa vecka (på Gotland!), men innan dess så tänkte jag visa min moodboard för nya sovrummet.

Jag har länge drömt om att slöja vårt vita sovrum till en salong av fransk, rosa lyx.
Funderingarna gick mot en smutsig nyans som passar till mina favoriter i sovrummet: ljust vinröda sammetsgardiner, mörkt trä (sminkbordet), senapsgula detaljer, gamla speglar och vacker och tidlös mässing. Och inte minst – kakelugnen som drar mot gräddgul.

Först så testade jag en riktig smutsrosa nyans på gränsen till grå på väggarna – som såg helt amazing ut i burken och som jag hade kärat ner min i totalt (”Ljuv”), men den skar sig mot kakelugnen, så till slut föll valet på …

…den pudrigaste av pudriga rosa: Puderrosa. Och alltså resultatet!? Herregud så fint!

Nyfiken på hur färgen där på fatet ser ut på väggarna? Kika in imorgon vettja.
Nu måste jag pipa!

ommentarer på “Rosa väggar, brunt trä och en bit fransk lyx

  1. Hej! Kul att du har fixat sovrummet. Ska bli kul att få se resultatet. Var har du köpt dina strumpbyxor som du har på dig? De är superfina!!

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*