Rutigt, rosa strumpbyxor och mer dagens outfit?

Den här hemmajobbar-onsdagen slöjar jag i vinröd kashmir från Emmaus vintage, rutig kjol från Myrorna, rosa strumpbyxor från Lindex och snart sönderälskade skor från Stadsmissionen.
Den rutiga kjolen köpte jag i förra veckan på Myrorna i Ropsten för en spottstyver och tänker att jag ska kliva in i oktober i just den. Känner mig lite som Queen Elizabeth II.

Tänkte by the way att jag skulle börja lägga upp fler dagens outfit under hösten. Älskar tidsdokumentet, men jag blir också triggad att använda ALLT i min garderob, mixa och matcha på nya sätt och verkligen vältra mig i mode.

Och numera, när jag jobbar 100% igen, så har jag tiden – wiii!

Skulle ni gilla fler dagens outfit? Tyck till!

ommentarer på “Rutigt, rosa strumpbyxor och mer dagens outfit?

  1. Absolut jaaa till mer outfits! Ock kanske lite tips? Tycker ibland det är svårt att få till helheten med klänning-kofta- strumpbyxor-sjal-kappa-skor osv… gillar lite extra att du visar de rosa strumpbyxorna, jag har likadana från Lindex och gillar dem verkligen, men har inte använt dem så mkt pga inte lyckats matcha ihop helheten…

  2. Oh what a beautiful outfit and the skirt is absolutely amazing! I also love the wallpaper:) May I ask you where it is from?

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*