ommentarer på “Så gör du en rosettfrisyr!

 1. Thank you so much for this tutorial, I’m going to try it when my hair’s a little bit longer. You were looking amazing with that hairbow! I also would like tot say that I really love your blog and your pictures, so inspiring! Greetings from Holland

 2. Wow, snygg video Emma! Har inte testat den faktiskt men borde göra snart! Får se om det blir lika effektfullt med mörkare hår..inte riktigt tror jag.

 3. Hej. Skulle gärna se fler videos om hur du gör ditt hår. Gärna hur du lockar det för jag har förstått att du har rakt hår. Jag försöker göra lockar och liknande frisyrer på mitt spikraka hår men tja…det ser iallafall ICKE ut som det ska 😉

 4. Pingback: Sista kvällen på 2012. | Vintageportalen

 5. Vilken förträffligt härlig video!! Jag förstår att du avskyr tekniska ”hur gjorde du” frågor. Men jag är så nyfiken på hur du kom över sådant ljus vid inspelning och vad du använder för program vid filmredigeringen?

  • Jag ÄLSKAR tekniska frågor. Jag använde mig av min Canon-kamera och filmade en ljus morgon. Men min eos mark II kan man ställa in ljuset, så jag slapp redigera till ett ljusare intryck. Filmen redigerade jag i Final cut. Bästa programmet! Kram Emma

 6. Pingback: Instaweek: New year eve, catstagram & a new little friend | Emmas Vintage

 7. Jag har nyligen upptäckt dig i blogg och instadjungeln. Blir så glad och inspirerad av dig – hår, smink inredning, pyssel! Tack för det Emma 🙂

 8. Pingback: My vintage hair style | Emmas Vintage

 9. Pingback: Sista kvällen på 2012. | Jessica Silversaga

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*