I still standing, yeah, yeah, yeah!

John har fallit, Majken har fallit och i dag insjuknade även min lilla Bodil. Alla har svängt förbi kräksjukan, legat i feber och varit sängliggande i dagar.
Nu är det bara jag kvar.
Opps.

Jag har förvisso ett fenomenalt, värmländskt immunförsvar, men säger det inte högt. Sist jag kaxade mig bröt jag armen (TRE dagar efter jag stolt sagt att jag aldrig brutit ett ben i kroppen).
Så ja, det är ju bara att vänta nu. Och vabba.
Innan jag faller så passar jag på att vältra mig i gamla återfunna favoriter och nya fynd.
Min nya (gamla) kashmirtröja från Emmaus, pennkjol som jag sytt själv på en av Tygverkets kurser för massa år sedan, rosa strumpbyxor från Lindex och gummistövelsskor (hej första snön) från Nokian footwear. Och på knoppen bär jag en hatt från Laulhère.

ommentarer på “I still standing, yeah, yeah, yeah!

  1. Åh jag minns det inlägget när du visade kjolen! Sprang direkt ut och leta igenom hela stan efter en vinröd pennkjol. Och hittade en tror jag minsann! Undrar var den är nu…. får leta igenom mina gömmor.

  2. Du kan ju vara immun! 20% av befolkningen är det, nåt genetiskt tror jag. Dock kan vinterkräkviruset mutera och då kan alla drabbas. Så ingen går helt säker… Men somliga blir sällan magsjuka och de är troligtvis immuna.

    • Jag kör vanliga strumpbyxor! De här från Lindex är ganska höga i midjan så de funkar även på gravidmagen. Kram Emma

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*