ommentarer på “Tjejer som hejar på tjejer!

  1. Tyvärr är det inte så bra som det låter att skänka djur till fattiga länder. En bra och god gärning absolut i tanken. Men i själva verket behöver djuren både mat, vatten och vetrinärsbesök vilket de fattiga inte alltid kan erbjuda.
    ” Alla djur kräver ordentligt med näring, stora mängder vatten, skydd mot extrema väder och veterinärvård. Många av dessa grundläggande förutsättningarna och behoven för ett djur är en stor bristvara i stora delar av Afrika och i andra fattiga delar av världen. Om
    djuren inte utfodras, ges vatten och vårdas på rätt sätt kommer de att svälta ihjäl. ”

    ”En genomsnittlig mjölkbonde i England får mer än 300 000 kronor om året från Europeiska skattebetalare men _ändå_ är det tufft att få allt att gå runt. Om vi behöver den typen av subventioner för att få ekvationen att gå ihop här i västvärlden, hur kan vi förvänta oss de fattigaste människor på jorden att klara sina ”djurgåvor”? Experter uppger att det är många gånger mer effektivt att använda tillgängliga jordbruksresurser – mark, arbetskraft, vatten – att föda människor direkt, snarare än att ge dessa värdefulla resurser till en ohållbar djurhållning.”

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*