Trearmad lampa och 50’s-klänning

trearmad lampa by emmas vintage

Bär min Sci fi-klänning i dag. Eller ja, en vintageklänning från 1950-talet som jag köpte på Vintagemässan Bakåt Framåt för ett år sedan. Men den ser liksom lite Sci fi ut med sina vingar, så jag låtsas att det är en framtidsklänning med superkrafter. Inga konstigheter. Men känner man sig lite trött en trumpen tisdag, ja, då är det ju precis en sådan klänning man behöver.

emma sundh by emmas vintage

Trearmad lampa, fyndad på Tradera.com, skärmarna har jag köpt på Svea elektriska på Hornsgatan i Stockholm. Den vinröda fåtöljen som jag sitter i har jag köpt på Gengåvan i Karlstad. Kuddarna i soffan har jag sytt själv av gamla stuvar från mammas gömmor.

emmas vintage gardiner by emmas vintage

emmas vintage hair by emmas vintage

 

ommentarer på “Trearmad lampa och 50’s-klänning

  1. Väldigt fin, mysig & trevlig blogg jag tittar in hos nästan varje dag! Jag hoppas att jag får träffa dig nån gång, Emma, för du verkar som en riktigt mysig & härlig person som sprudlar av glädje!
    Kram

  2. Så fint ni har med röda gardiner och allt 🙂 Jag måste passa på att fråga, vart ifrån Värmland är du ifrån? Jag är själv därifrån och närmare bestämt Hammarö fast bor numera i fina Ystad 🙂 Kram

    • Åh, en värmlänning! Jag kommer från Ulvsby utanför Karlstad. Eller egentligen utanför Ulvsby utanför Karlstad. Ute på vischan alltså. Kram emma

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*