ommentarer på “Vilken nyans ska jag måla sovrummet ?

 1. Tycker langst upp narmast tavlan ser himla fin ut.
  Hoppas du kryar pa dig snabbt och att armen snart mar som den ska gora.

 2. Hade själv hemma alla färgprover ovan (plus några till) för att måla om dotterns rum. Valet föll slutligen på Beckers Anemon, en smutsrosa nyans som inte blir för ”prinsessig” utan mer dov. Tips ☺️

 3. Tycker alla är fasligt fina men fastnar spontant för nummer två! Riktigt fin!
  Krya på dig !
  Ps. Det kommer fortfarande en pop up angående undersökningen bland läsare varje gång jag går in på bloggen, är det min sida som är knasig eller kanske pågår den fortfarande?
  Kram!

 4. Hur länge ska den här läsarundersökningen pågå? Jag håller få att få spel varje gång jag ska kolla din blogg och måste trycka bort rutan (jag har svarat på undersökningen en gång och tycker att det räcker).

 5. Hej Emma,
  Jag gillar färgen Siden 670, den andra från vänster. Den är som en mild bris, en ljummen sommarkväll, som får en att stanna upp och njuta av att bara få finnas till.

  Du inspirerar! Att måla prover på väggen gör att en kommer igång och måste få jobbet gjort. Jag inser att jag måste åka till en färgbutik, skaffa färgprover och måla dessa på väggen (i stora fält!) för att komma igång med mitt vardagsrummsprojekt.
  Tack för en inspirerande blogg!

 6. Pingback: Ett rosa sovrum, tack! - Emmas VintageEmmas Vintage

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*