Vintageparty by train

Ett av mina absoluta favoritkapitel i boken Vintageparty är det Färdfesten. Vidunderligt vackra Miriam Parkman är med och modellar tillsammans med snygga Britta Hammarström och stilfulla Michael Haar.

Förutom att jag älskar rese-temat, så fick jag och mina medförfattare balla ur totalt på pappa-humor (ja, jag erkänner, jag älskar ordvitsar) när vi bestämde vad vi skulle ha för recept. Hamburg-are, White Russian, Maryland cookies och French fries är några av recepten till detta kapitel. Det var bara ett axplock av vad vi spånade fram under tidiga morgontimmar. Nåväl. Nog med fräsiga namn.
Vill du se ytterligare bilder – som du inte kan se i boken – så trippa in till Miriam Parkmans kafferep och kika mer.

ommentarer på “Vintageparty by train

  1. Efter att ha bläddrat lite i er bok i bokhandeln vart jag helt såld. Din blogg har varit en favorit i några år, och jag är tror att boken också kommer att bli det! Även sambon var imponerad 🙂

  2. Jag har köpt er bok nu, och mina vänner kan förvänta sig ett hejdundrans trädgårdskalas i sommar! Tack för inspirationen! =) Kram

  3. Pingback: Bildkavalkad från releasefesten för Vintageparty | Emmas Vintage

Lämna en kommentar

Din email kommer inte publiceras.

*

*